Magyar Csillagászok Találkozója 2013

Az “Ég és Föld vonzásában – a természet titkai” TÁMOP-4.2.3.-12/1/KONV-2012-0018 projekt támogatásával 2013. szeptember 20. és 22. között kerül megrendezésre a

MAGYAR CSILLAGÁSZOK TALÁLKOZÓJA 2013

című rendezvény a galyatetői Hunguest Grandhotel Galya szállodában. A péntek déltől vasárnap délutánig tartó szakmai összejövetel célja a hazai csillagász, asztrofizikus és űrfizikus kutatói-oktatói közösség, valamint a kutatói utánpótlást jelentő mesterszakos és doktorandusz hallgatók közötti kommunikáció elősegítése, egymás munkájának megismerése, illetve a lehetséges doktori témák bemutatása az érintett hallgatóknak.

A találkozó célközönsége:

- egyetemi oktatók, kutatók
- akadémiai intézmények kutatói
- mesterszakos és PhD hallgatók
- kiemelkedő alapszakos hallgatók (dokumentált tudományos diákköri aktivitással)

A helyszín:

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya – az ország legmagasabban fekvő szállodája, kiváló szolgáltatásokkal.

A bő kétnapos rendezvény programjának gerincét tudományos előadások adják, melyeket kiegészítenek szakmai műhelybeszélgetések a hazai csillagászati infrastruktúra jövőjéről, az űrprogramokba és nagy nemzetközi együttműködésekbe történő bekapcsolódások lehetőségeiről.

A találkozón való részvétel a célközönség számára díjmentes. További információkkal kapcsolatban Kiss László (kiss  -at- konkoly.hu) ad felvilágosítást. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a szakmai programban pedig várjuk az előadók jelentkezését.

REGISZTRÁCIÓ –> Ezen az oldalon